zondag 12 september 2010

NOTD + Review van 3 Safari lakjes van Papapa!

Deze goedkope maar hele mooie Safari lakjes heb ik gekocht bij http://www.papapa.nl/ ik heb voor deze 3 nagellakjes 2,95 betaald. Dus dat is nog geen eens een euro per stuk. De inhoud van de nagellak is 12 ML p.s dus dat is enorm veel voor z'n lage prijs.
Laten we beginnen met de heftigste van de 3!Ten eerste vind ik de verpakking ontzettend leuk. En natuurlijk de naam, Safari... ja het spreekt me wel aan. Maar goed, de kwaliteit moet natuurlijk ook goed zijn.

Het lakken gaat redelijk met deze lak, het is een prettig kwastje dus je nagels zijn zo gelakt! Maar je hebt wel 3 laagjes nodig voordat hij echt goed dekt. Dat vind ik opzich helemaal geen punt, alleen deze lak droogt bij mij echt zo slecht. Ik lees op heel veel beautyblogs dat hun Safari lakjes zo droog zijn, nou bij mij duurt het helaas een eeuwigheid. Maargoed, daar in tegen is de kleur wel geweldig (vind ik dan.)

Sorry voor de slechte foto maar mijn Nikon is echt van het padje.

Deze kleur is echt ontzettend mooi, een roze lak met een soort blauwe shimmer! Echt heel erg pretty, dit lakje dekt na 2 laagjes prima. Alleen had ik weer het zelfde probleem met ''hard'worden. Deze nagellak word gewoon niet hard op mijn nagels.

And last, but not least.

Als je van wat donkere kleurtjes houd, dan is deze zeker de moeite waard!
Een prachtige kleur, ja een beetje groen met een soort groene shimmer die je niet zo goed op de foto krijgt.
Deze dekt al na 1 laagje. Ook deze droogt bij mij niet zo goed!Je kunt de Safari nagellak los kopen, maar ook in een setje zoals ik gedaan heb. Kijk eens op http://www.papapa.nl/ want Ilse, de eigenaresse van deze leuke en goedkope webshop verkoopt nog veel meer leuke producten.

8 opmerkingen:

 1. Oeh, die eerste is heftig! Maar wel leuk. Lekker goedkoop ook, ik ga daar ook maar eens rondneuzen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooie lakjes! Wel spijtig dat ze zo slecht drogen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleurtjes, vooral de laatste twee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren, die donkergroene is mijn favoriet. Gaaf kleurtje voor de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achter laat!