maandag 6 september 2010

Aankoopjes van afgelopen week.


Maandag kocht ik mijn nieuwe Gosh lipbalm in Angel, en lipglaze in nummer 04, Ook kocht ik 4 maskertjes van Montagne Jeunesse, 1x Fruit smoothie, 1x Chocolate masque en 2x gel cream masque in de geur aardbei.


Bij mijn aankopen kreeg ik van het Kruidvat een kraskaart, en jawel ik had iets gewonnen! (Gebeurd nooit, dus dat was een echte verassing.) Ik kon een gratis Nivea Color Crystal Gloss shampoo ophalen.

Ik was van plan om toch nog naar het Kruidvat te gaan om iets voor mijn vader te kopen, hij is namelijk 3 september geopereerd aan kanker.

Eigenlijk wist ik niet precies wat ik voor hem wou kopen, maar toen ik in het Kruidvat liep zag ik de Dove mannen producten staan.

Ik wist al wel dat Dove mannen producten in hun assortiment had, want ik heb voor mijn vriend ook weleens Dove douchegel gekocht. Afijn, ik kocht voor mijn vader 2 douchegels van Dove, maar er was een actie 2+2 gratis…. Dus ik heb voor mezelf 2 Dove Visiblecare douchecreme’s gekocht.

Via internet was er een reclame van Sanex, test via een aantal vragen op internet uit welke deodorant het beste bij je past en koop hem voor 0,50 cent! Ik heb de test gedaan en bij mij kwam de Sanex
Dermo Sensitive deo uit de test. Deze heb ik dus gekocht voor 0,50 cent.

Verder zie je op de foto ook 2 potten. De bruine pot is Rituals Honey touch bodycream en de andere is The Body shop bodybutter in LOVE ETC. Deze twee heb ik via internet gekocht voor 12 euro, terwijl de nieuwe prijs van deze producten ruim 15.00 per stuk is. Goede deal toch?


Misschien denken jullie, huh waarom koop je dingen als je een 10 pan project houd? Mijn 10 pan project houd ik alleen omdat ik anders teveel producten door elkaar gebruik, en er zo nooit iets opraakt.


Hebben jullie nog iets leuks gekocht deze week?

X

7 opmerkingen:

 1. Die maskertjes van Montagne Jeunesse zijn fijn hè!
  Ik hoop dat alles goed komt met je vader!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha ik had een mannendeo van rexona gewonnen, heb hem maar aan het vriendje gegeven want die deo was wel 3,50 :O

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik mag niks kopen nu, want het is mijn no buy maand, haha. Leuke spulletjes heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Morrigan : Lief! Dankjewel !!
  @Glyn : Ah, hoe had je die gewonnen dan? Jammer dat je geen damesdeo had gekregen!

  @ de rest : thanks! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sterkte met je vader!! :O

  Nu ik die maskers zie liggen bij je, krijg ik zin morgen weer eens één te gaan gebruiken :D

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achter laat!