zondag 15 augustus 2010

Rituals shampoo review

Rituals shampoo... waar zal ik beginnen! Wat valt me deze shampoo tegen zeg, ik krijg me er toch een partij jeuk van op mijn hoofd! Ik heb dit echt bij geen een shampoo maar bij deze is het echt een hell. Ook is mijn haar net touw nu ik deze shampoo heb gebruikt. Blegh!
Jammer, want de geur is trouwens wel heel erg lekker.

Ik hoop dat jullie meer succes hebben met de Rituals shampoo's!

Mijn cijfer : 3.0

5 opmerkingen:

 1. Een korte maar krachtige review, haha! Mijn hoofdhuid kan echt alleen maar tegen milde shampoos... Anders gaat het bij mij ook jeuken en de gevolgen daar van zijn gruwelijk (gewoon roos, maar toch)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog nooit dit merk gebruikt, maar ik ga wel een nieuwe shampoo proberen omdat mijn haar erg pluizig is de laatste tijd. Maar in ieder geval bedankt, van dit merk ga ik dan geen shampoo kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Floor & Marjolein : Ik heb echt al zoveel shampoo's (uit)geprobeerd en heb nooit last van jeuk ofzo maar bij deze. Het leek wel of ik luizen had ofzo...

  @ Fashiable : Het kan natuurlijk dat deze shampoo bij jou wel goed werkt, maar ik vind rituals behoorlijk prijzig om het zo maar even uit te proberen. Als het niets is en jij er ook jeuk van krijgt dan zit je met een ''dure'' shampoo. Misschien kun je John Frieda eens uitproberen frizz - ease. Die is tegen pluizig haar. (wel een beetje prijzig, 7,99 maar je hoeft maar een mini beetje te gebruiken)
  Op hun website staat ook een heleboel informatie : www.johnfrieda.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De producten van Rituals ruiken altijd zo lekker. Jammer dat het niet zo goed werkt.

  x

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achter laat!